Hjælp - Forsendelse

FORSENDELSE & RETUR

Her finder du alt info omrking levering,
returnering samt priser.


-


GENERELT

Streetmachine.com sender ordre ud med Post Danmark and Fedex. Alle pakker er forsikret og har et tracking nummer, så pakken kan spores. Når din ordre er sendt vil du modtage en e-mail med tracking nummer, så du kan følge/spore din pakke.


GRATIS FORSENDELSE

Vi tilbyder af og til gratis forsendelse på alle ordre. Dette vil blive tydeligt kommunikeret via vores forside, nyhedsbreve mm.
Gratis leverings kampagner vil blive aktivt ved vejs ende i kurven.


LEVERINGSFRIST

Vi bestræber os på den bedste og hurtigste levering ved online handel hos streetmachine.com
Ordre lagt før 9.00 vil blive afsendt samme dag. Lidt forsinkelse kan opleves under udsalgsperioder samt Helligdage.

Danmark: 1-3 arbejdsdage
Europa: 2-4 arbejdsdage
Resten af verden. 3-5 arbejdsdageFORSENDELSES PRISER

Danmark: DKK 70
Europa: EUR 10
USA: USD 20
Resten af verden: USD 30Alle spørgsmål vedrørende forsendelse bedes sendes til: support@streetmachine.com


-
RETURNERING

Streetmachine tilbyder en simpel og nem retur service. Brug den medfølgende returseddel til at sende dine varer retur helt gratis til følgende adresse:

Streetmachine
ATT: RETURNS
Laplandsgade 11
2300 København S.

Husk at skrive dit ordre/faktura nummer på den vedlagte seddel samt "RETUR" på pakken for hurtig behandlingstid. Vi bestræber os på at at behandle din sag inden for 3-5 arbejdsdage efter modtagelse. En automatisk tilbagebetaling vil blive udstedt til kortet som blev brugt til det oprindelige køb så snart vi har godkendt sagen.

Vi kræver at du sender pakken retur med et gyldigt track and trace nummer for din egen sikkerheds skyld i tilfælde af at pakken skulle forsvinde under transit. Bestiller du fra Danmark kan du notere/kopiere info fra det vedlagte retursticker.

Vi tilbyder ikke ombytning af varer. I stedet opfordrer vi dig til at lave en ny ordre med det samme og sende det uønskede produkt retur som vil blive refunderet til din konto kort tid efter modtagelse.

Vigtig info: Streetmachine forbeholder sig retten til at afvise din returnering i tilfælde af at varen ikke bliver leveret tilbage i original stand samt evt. emballage. (Sko kasser må f.eks. om ingen omstændigheder ødelægges med tape eller lignende).

Har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig via telefon eller mail support@streetmachine.com