Hjælp - FAQ

FAQ - OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her kan du få svar på nogle af dine spørgsmål. Hvis du er i tvivl om noget er du altid velkommen
til at kontakte os via email på support@streetmachine.com eller ringe til os på telefonnummer 5357 1211.


-


ER ALLE VARER TILGÆNGELIGE I JERES FYSISKE BUTIK?

De fleste varer kan købes i vores butik. Du kan under produktsiden se om varen er tilgængelig i vores fysiske butik eller kun sælges online. Du kan selvfølgelig altid sende os en email for en sikkerheds skyld.HVAD BETYDER JERES SKOSTØRRELSER?

Alle vores skostørrelser er opgivet i US størrelser. Vi har lavet en størrelsesguide for hvert skomærke som fremgår på produktsiden. Her kan du sammenligne og se hvad en EU størrelse svarer til i US.KAN MAN SAMLE ET KOMPLET SKATEBOARD?

Selvfølgelig. Det kan du gøre her. Du kan spare flere hundrede kroner ved at samle et komplet skateboard. Ønsker du at Streetmachine skal sætte delene sammen for dig kan du efterlade en kommentar når du laver din ordre. Det koster dig ikke ekstra.HAR JEG BETALT I DET ØJEBLIK JEG HAR TASTET MINE KORTOPLYSNINGER IND?

Nej, pengebeløbet bliver reserveret så snart du laver en ordre, men bliver først hævet når ordren er sendt ud.HVAD SKER DER HVIS VAREN ER UDSOLGT?

Hvis en vare er udsolgt vil vi kontakte dig pr. telefon eller e-mail og høre om du ønsker en anden vare, eller resten af din ordre tilsendt. Ønsker du at annullere din ordre vil vi give afkald på din reserverede betaling og tilbageføre pengene til din konto.MIN VARE ER DEFEKT. HVAD GØR JEG?

Alle produkter fra STREETMACHINE.COM leveres med 2 års garanti. Denne garanti inkluderer fejl på metervaren, produktionsfejl og andre forarbejdningsrelaterede fejl. Reklamationsretten gælder ikke fejl opstået af almindelig slitage. I tilfælde af reklamationer kontakt da kundeservice på support@streetmachine.comFØLGER DER GRIPTAPE MED TIL SKATEBOARDS?

Ja, vi giver et stykke gratis griptape med til alle boards.KAN I SÆTTE MIT GRIPTAPE PÅ BOARDET INDEN I SENDER DET?

Selvfølgelig! Du skal blot skrive i kommentarfeltet at du ønsker det påsat.
NB! Husk dog på at et board ikke kan byttes hvis der er sat griptape på.KAN I GIVE NOGLE GRATIS KLISTERMÆRKER MED I ORDREN?

Ja selvfølgelig. Du kan blot skrive i kommentarfeltet at du ønsker nogle stickers, så tager vi os af det!KAN JEG FÅ ET PAKKENUMMER SÅ JEG KAN FØLGE MIN ORDRE?

Du modtager en e-mail med dit pakkenummer så snart din ordre bliver sendt ud. Hvis du har mistet dit pakkenummer kan du altid maile eller ringe til os og få det igen.KAN JEG ANNULLERE MIN ORDRE?

Hvis du vil have din ordre annulleret, skal du ringe eller sende en e-mail hurtigst muligt, for at undgå at vi har behandlet ordren. Hvis du var for sent ude kan du selvfølgelig returnere varene.KAN JEG RETURNERE MIN ORDRE?

Ja, du har 14 dages returret. De 14 dage gælder fra den dag du modtog varen.

- Varen returneres ubrugt i original emballage. Fjern ikke prismærker og andre tags.
- Returnerer du sko, skal du ikke komme tape eller lignende direkte på æsken.
- Hatte, kasketter og lignende skal sendes retur i en kasse, så de ikke bliver bøjet eller ødelagt på anden vis.HVORDAN FÅR JEG PENGE RETUR FOR MINE VARER?

Når du returnerer en vare får du penge retur til den konto som købet originalt blev foretaget fra.